PREZENTARE PROFIL SOCIETATE - Satelit Ethernet Services SRL

Companie infiintata in anul 2011 cu scopul de a oferi servicii profesionale in domeniul telecomunicatii, din perspectiva tehnologica, de business, al proceselor si al transferului de cunostinte.

In domeniul telecomunicatiilor Satelit Ethernet Services a devenit din 2011 partener unic in Romania al SES-ASTRA din Luxembourg, pentru serviciile SES Broadband Services (ASTRA2Connect) oferind servicii de comunicatii de date si Internet prin satelit pentru intreaga Europa dar nu numai. Astfel oferim servicii licentiate de comunicatii prin satelit, vanzare terminale, implementare proiecte complexe de telecomunicatii.

Societatea noastra, partener unic SES Broadband Luxembourg si Newtec Belgia in Romania, este specializata in:

Transmisiuni de date si internet prin satelit destinate in principal asigurarii unor comunicatii sigure in situatii critice cat si zonelor izolate.

Aceste sisteme de transmisie functioneaza atat pe sateliti geostationari cat si pe sateliti de joasa altitudine si se asigura conexiunea indiferent de locatia utilizatorului.

Comunicatia este asigurata in benzile Ku, Ka si S-Mobile, astfel ca sa putem asigura toate tipurile de cerinte ale clientilor nostri.

In principal, in banda Ku asiguram transmisii de date securizate pentru infrastructuri critice din energetica, retele de conducte, etc.

In banda Ka se asigura transmisii de transfer de date.

Banda S-Mobile este utilizata pentru transmisii de date si voce in echipamente portabile sau chiar de pe vehicule aflate in mers. 

Telefonie via Satelit

Furnizam telefoane via satelit din gama Thuraya precum si echipamente BGAN- INMARSAT, si serviciile aferente acestor tipuri de comunicatie.

 Echipamente encodare/decodare si compresie pentru transmisie satelit

Furnizam o gama larga de Echipamente encodare/decodare precum si alte echipamente specific pentru transmisii satelit (suporti, sisteme de orientare, etc) .

 Inchiriere segmente spatiale

Asiguram inchiriere de segment spatial pentru broadcasting radio si TV prin satelitii specializati SES-ASTRA. 

Sisteme WiMax si radiocanal.

Completarea retelelor client se face in anumite situatii si prin sisteme WiMax intr-o mare parte din teritoriul Romaniei. 

Alte tipuri de echipamente

Pentru serviciile oferite furnizam o gama larga de echipamente VSAT si convertoare si encodere specifice.

Sisteme de electroalimentare tip UPS dedicate si de tip independent fotovoltaic pentru sisteme de transmisie.

Realizam pe baza de comanda, tablouri electrice si de automatizare cu proiect client sau cu proiect propriu de tip clasic sau cu calculatoare de proces.